Алуминиум Производство Опрема производителот
Контакт
телефонски: +886-6-2323582
факс: +886-6-2339243
Адреса: No.11 Lane 30 Lung-Chung St., Lung Tan Li, Yung-Kang City, Tainan, Taiwan
Контакт Сега
Алуминиум Производство Опрема производителот
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD. е еден од реномирани производители, добавувачи и извозници на Алуминиум Производство Опрема, со една фабрика во Taiwan. Со години на работно искуство во линија на одлуки, ние се познати за нашите извонредни перформанси во индустријата. Ние се помогна како една од водечки бренд во Taiwan. Ние постојано се надградуваме нашите производи да ги исполнуваат меѓународните стандарди. Ние сме тим од професионалци, кој предвидува навремени испораки со висок quality.Our искреноста и им помогна на напорна работа ни одговара нашиот квалитет со меѓународните стандарди.
Алуминиум Производство Опрема производителот
Мапа на сајтот
Нашата искреност и напорна работа ни помагаат да одговара на квалитетот на нашите

Алуминиум Производство Опрема

со меѓународните стандарди. Според различни видови на производство барања, ние нудиме услуги совршен за вас.
Italian, Italiano