автоматска водачот производителот
Контакт
телефонски: +886-6-2323582
факс: +886-6-2339243
Адреса: No.11 Lane 30 Lung-Chung St., Lung Tan Li, Yung-Kang City, Tainan, Taiwan
Контакт Сега
автоматска водачот производителот
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз автоматска водачот, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
автоматска водачот производителот
Алуминиум истиснување машина - 

автоматска водачот

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

автоматска водачот

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano