алуминиум екструдер производителот
Контакт
телефонски: +886-6-2323582
факс: +886-6-2339243
Адреса: No.11 Lane 30 Lung-Chung St., Lung Tan Li, Yung-Kang City, Tainan, Taiwan
Контакт Сега
алуминиум екструдер производителот
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD. е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на алуминиум екструдер, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.
алуминиум екструдер производителот

алуминиум екструдер

Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

алуминиум екструдер

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.
Italian, Italiano