YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Алуминиум истиснување машина, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.

Алуминиум истиснување машина

YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-04
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Постојат различни инчи на прес, како што се 3.5"* 14 "L (580US ТОН), 4" * 16 "L (690US ТОН),4"* 18" L (690US ТОН), 5 "* 20" L (930US ТОН), 5.5"* 22 "L (1100US ТОН), 6" * 24 "L (1450US ТОН),7"* 28" L (1800US ТОН), 8 "* 30" L ( 2200US ТОН), 9 "* 36" L (2750US ТОН).  Опис:  Хоризонтална, Четири Тај жезли, Хидрауличен систем, Саладин за електрична енергија, полу- автоматска контрола, Лесно управувана , Автоматска холдинг умре слајд и автоматско полнење во сад.  Карактеристики: Оваа истиснување печат е опремен со променлива клипот пумпа која автоматски може да ги контролира излезот на пумпата во согласност со промена на притисок. Електрични потрошувачка на енергија е ниска и температура на маслото не лесно се крене. контрола на брзината е исто така достапен. Така, може да се најдобро оперативната ефикасност.  Нашите специјални дизајн е двојно Гилотина: плоштад ножици кои се издржливи и не може лесно закосен и хидраулични смолкнување чукало е спроведен.  Машинско димензија на алуминиум Ingot PowerWeight Dimension(Length*Width*Height)Model                                                                DL(Taiwan)(Overseas)KWTONLWHYS-5803"-4"14"606014.415539521702720YS-6904"-4.½"16"85851819604525702962YS-6904"-4.½"18"10010022.520629525702962YS-9304.½"-5"20"1251252428.5714328933162YS-11005"-5.½"22"20020032.439748931853470YS-14505"-6"24"125*2125*236651103038004150YS-18006"-7"28"32532542931266043244370YS-22007"-8"30"40040067.51171352545654825YS-27508"-9"36"62562574.251901607748275498
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-01
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-02
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-05
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AHS-03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AP-04
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Модел: Оваа автоматски водачот работи во координација со 580 САД Тон~ 4400 САД ТОН алуминиумски истиснување печат за производство на различни специјални индустриски производи од алуминиум. Тоа е лесно да работат и retrench работна сила.  Тема: Ова Машината е изработена од челик кој може да се измери должината со предни котури видов маса. Оваа машина користи DC мотор диск; AC моторни вози на вилицата. Sprocket автоматски клипови алуминиумски профили во координација со синџири. Според истиснување печат екструдирање брзина, може да ја прилагодите брзината и извртување на сила на вилица соодветно. Така, на точноста на алуминиумски производи може да биде постигне. Врати мозочен удар користи магнетни кочница. DC контролирање на системот контролира работат напред мозочен удар или враќање мозочен удар и влече сила. Тоа може да продолжат да работат во координација со истиснување печат екструдирање рециклира работејќи брзина од 1.8 M/ вториот 2.2M/ секунда.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AP-01
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AP-02
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AP-03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
SWM-03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Вовед: Оваа машина е направен од челик. Шефот на вилицата е управувано од страна на хидрауличниот систем. Опашката на вилицата може да ја прилагодите должината на алуминиумски профил и промена позиција.  1. Влече сила: 15US ТОН~ 230us ТОН 2. Зацрвстувањето должина: 3M-50M 3. Зацрвстувањето мозочен удар: 700mm~ 1200mm 4. Отворање на вилицата: 90mm~ 300mm
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
SM-02
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
SM-03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
SM-04
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
Алуминиум истиснување машина производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
SM-05
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Алуминиум истиснување машина

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.