YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз алуминиумски истиснување печат, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.

алуминиумски истиснување печат

YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
алуминиумски истиснување печат производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-04
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Постојат различни инчи на прес, како што се 3.5"* 14 "L (580US ТОН), 4" * 16 "L (690US ТОН),4"* 18" L (690US ТОН), 5 "* 20" L (930US ТОН), 5.5"* 22 "L (1100US ТОН), 6" * 24 "L (1450US ТОН),7"* 28" L (1800US ТОН), 8 "* 30" L ( 2200US ТОН), 9 "* 36" L (2750US ТОН).  Опис:  Хоризонтална, Четири Тај жезли, Хидрауличен систем, Саладин за електрична енергија, полу- автоматска контрола, Лесно управувана , Автоматска холдинг умре слајд и автоматско полнење во сад.  Карактеристики: Оваа истиснување печат е опремен со променлива клипот пумпа која автоматски може да ги контролира излезот на пумпата во согласност со промена на притисок. Електрични потрошувачка на енергија е ниска и температура на маслото не лесно се крене. контрола на брзината е исто така достапен. Така, може да се најдобро оперативната ефикасност.  Нашите специјални дизајн е двојно Гилотина: плоштад ножици кои се издржливи и не може лесно закосен и хидраулични смолкнување чукало е спроведен.  Машинско димензија на алуминиум Ingot PowerWeight Dimension(Length*Width*Height)Model                                                                DL(Taiwan)(Overseas)KWTONLWHYS-5803"-4"14"606014.415539521702720YS-6904"-4.½"16"85851819604525702962YS-6904"-4.½"18"10010022.520629525702962YS-9304.½"-5"20"1251252428.5714328933162YS-11005"-5.½"22"20020032.439748931853470YS-14505"-6"24"125*2125*236651103038004150YS-18006"-7"28"32532542931266043244370YS-22007"-8"30"40040067.51171352545654825YS-27508"-9"36"62562574.251901607748275498
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
алуминиумски истиснување печат производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-01
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
алуминиумски истиснување печат производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-02
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
алуминиумски истиснување печат производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
алуминиумски истиснување печат производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AEP-05
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
алуминиумски истиснување печат производител и снабдувач, исто така, фабриката берза дистрибутер - над 5270 купувачи околу светот во aluminum-extrusion-machine.com
AHS-03
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Повеќе детали ве молиме контактирајте со нас, ви благодарам.
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

алуминиумски истиснување печат

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.