истегнување машина производителот
Контакт
телефонски: +886-6-2323582
факс: +886-6-2339243
Адреса: No.11 Lane 30 Lung-Chung St., Lung Tan Li, Yung-Kang City, Tainan, Taiwan
Контакт Сега
истегнување машина производителот
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз истегнување машина, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
истегнување машина производителот
Алуминиум истиснување машина - 

истегнување машина

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

истегнување машина

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano