Алуминиум Екструзија Опрема производителот
Контакт
телефонски: +886-6-2323582
факс: +886-6-2339243
Адреса: No.11 Lane 30 Lung-Chung St., Lung Tan Li, Yung-Kang City, Tainan, Taiwan
Контакт Сега
Алуминиум Екструзија Опрема производителот
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD.
YUEN-SUN MACHINERY CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Алуминиум Екструзија Опрема, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
Алуминиум Екструзија Опрема производителот

Алуминиум Екструзија Опрема

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Алуминиум Екструзија Опрема

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano